e martë, 21 nëntor 2017
FAQ
Home Përse ECDL ? ECDL për Individët
ECDL për Individët

Zotësia për të përdorur një kompjuter efektivisht është një aftësi esenciale në jetën e sotme. Aftësitë kompjuterike u mundësojnë njerëzve të gjithë moshave të kuptojnë dhe përdorin teknologjinë për të përmirësuar  jetën e tyre personale dhe profesionale. Aftësitë kompjuterike të certifikuara mund të ndihmojnë mbajtësit në jetën profesionale duke i bërë më tërheqës për punëdhënësit, duke rritur aftësitë e tyre për të gjetur dhe komunikuar informacionin në jetën e tyre personale.

ECDL për Jetën
Komuniko, Lidhu, Ndërvepro – Certifikimi ECDL mund të ndihmojë individët të komunikojnë, të lidhen dhe ndërveprojnë me miqtë dhe familjen, dhe gjithashtu duke iu bërë të mundur atyre të arrijnë një gamë të gjerë informacioni dhe shërbimesh që thjeshtësojnë jetën e tyre dhe kursejnë kohë.

ECDL për Punën
Çfarë Punëdhënësit duan - Punëdhënësit e dinë që njerëzit me aftësi kompjuterike janë më shumë produktivë. Ata janë më efektivë në përmbushjen e detyrave siç në të kundërtën mund të ishin konsumues kohe. Punëdhënësit duan punonjës të cilët janë të aftë dhe që kontribuojnë në arritjen e qëllimeve në mënyrën më eficiente dhe efektive.

Për më shumë informacion në Benefitet e ECDL ju lutemi lexoniStudime për benefitet e ECDL